Kaybolan zihinsel özürlü genç 18 saat sonra köy dışında bulundu

Niğde'nin Bor ilçesinde dün kaybolan zihinsel özürlü Fatih Filiz (13), 18 saat sonra köyün 11...

Niğde'nin Bor ilçesinde dün kaybolan zihinsel özürlü Fatih Filiz (13), 18 saat sonra köyün 11 km uzağında Okçu Köyü yakınlarında bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, Balcı Köyü'nde ikamet eden 13 yaşındaki zihinsel özürlü Fatih Filiz'in önceki gün kaybolduğunu söyledi.
Kayıp çocuğun, dün akşam saatlerinde Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE)'nin yoğun çalışması sonucu bulunduğunu belirten Kaymakam Sakin, "Kayıp çocuk 18 saat sonunda Okçu köyü yakınlarında sağlıklı bir şekilde bulundu. Fatih Filiz, bulunduktan sonra yaptığı ilk açıklamada, bize yolunu kaybettiğini ve geceyi mağarada geçirdiğini söyledi." dedi. Fatih Filiz'in ailesi Ulusal Medikal Kurtarma ekiplerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz