“Kaygıyı azalt başarıyı arttır semineri”

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yerel projelerinden “Kaygıyı Azalt Başarıyı Arttır” Projesi

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yerel projelerinden “Kaygıyı Azalt Başarıyı Arttır” Projesi kapsamında LYS’ ye girecek öğrencilerimizin sınav kaygılarını azaltmaya ve motivasyonlarını arttırmaya yönelik seminer düzenlendi.

Kağızman Halk Eğitim Müdürlüğü salonunda yapılan ve LYS ye girecek 200 öğrencinin katıldığı seminer, Kağızman Anadolu Lisesi Rehber Öğretmenleri Pınar NURAY ve Havva YILDIZ tarafından verildi.Seminerde öğrencilere; sınav sistemindeki değişiklikler, sınavda dikkat edilmesi gereken püf noktalar anlatıldı.Öğrencilere sınav kaygılarını azaltacak ve motivasyonunu arttıracak etkinlikler ve egzersiz çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz