Kayıcı:Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmalıyız

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Manavgat Avşar ve Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret etti....

Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Manavgat Avşar ve Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, spor kulübünün hocası Yasin Avşar'ı yaptığı çalışmaları nedeni ile plaketle ödüllendirdi. Başkan Kayıcı'nın Manavgat ziyaretine Kick Boks Antalya İl Temsilcisi Yasin Urlu, K-1 Teknik Kurul Başkanı Doğan Mengi de eşlik etti.
Kick Boks sporuna karşı gençler arasında her geçen gün ilginin artığını belirten Kayıcı, sporun sevgi ve kardeşlik diliyle gençleri zararlı alışkanlıklardan koruduklarını söyledi. Gençleri zararlı ve bağımlı madde alışkanlığından korumak için spor faaliyetlerine önem verilmesi gerektiğini anlatan Kayıcı, sağlıklı yaşam için düzenli spor yapımının vücut sağlığı için çok yararlı olduğunu kaydetti. Kayıcı, "Spor birlik, beraberlik ve kardeşliğin sembolü. Kick Boks sporuna karşı ilginin artması bizleri mutlu ediyor. " dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz