Kayınbabası Ve Kayınvalidesini Öldüren Zanlı Yakalandı

Gaziantep'te kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklayarak öldüren, ayrıldığı eşini de ağır yaralayan katil zanlısı yakalandı. Bir...

Gaziantep'te kayınvalidesi ve kayınbabasını bıçaklayarak öldüren, ayrıldığı eşini de ağır yaralayan katil zanlısı yakalandı.

Bir akrabasının evinde saklandığı tespit edilen katil zanlısı Ejder K.(49), polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 8 ay önce eşinden ayrılan Ejder K., aynı apartmanda oturduğu kayınbabası Adil İsaoğlu'nun (61) dairesine giderek eşiyle konuşmak istediğini söyledi. Aynı zamanda kayınbabası Adil İsaoğlu'nun marketinde çalışan Ejder K., kendisine olan borcun ödenmesi istedi. Yaşanan arbede sırasında bıçağını çeken Ejder K., kayınvalidesi Perihan İsaoğlu, kayınbabası Adil İsaoğlu ve eşi Fatma Keçiş'i yaraladı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kayınvalide ve kayınbaba hayatını kaybetti, Fatma Keçis’in sağlık durumunu ciddiyetini koruyor.

Reklam
Reklam

Yakalanan katil zanlısının, emniyetteki sorgusunda kayınbabasının kendisine borcu olduğunu ve borcunu istediği için dövüldüğünü söylediği öğrenildi. Şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: