Kayıp Çobandan 5 Gündür Haber Alınamıyor

BİTLİS (AA) - Siirt'ten kardeşiyle Bitlis'in Ahlat ilçesine gelerek çobanlık yapan Eşref Öz'den 5 gündür haber alınamıyor.

BİTLİS - Siirt'ten kardeşiyle Bitlis'in Ahlat ilçesine gelerek çobanlık yapan Eşref Öz'den 5 gündür haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, 25 Haziranda kardeşi Nevzat Öz'le ilçeye bağlı Soğanlı köyüne gelerek çobanlık yapan Eşref Öz, köylülere ait koyunları 1,5 kilometre uzaklıktaki meraya götürdü. Gece yarısı ağabeyinin gözden kaybolduğunu gören kardeşi Nevzat Öz, hava aydınlanıncaya kadar kendi imkanlarıyla ağabeyini aradı. Herhangi bir ize rastlamayan Öz'ün, durumu köylülere haber vermesi üzerine köylüler de İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulundu. Güvenlik güçlerinin de 5 günden bu yana yürüttüğü arama çalışmalarından sonuç alınamazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: