Kayıp çocuk, baygın durumda eve döndü

BURSA (İHA) - Bursa'da esrarengiz bir şekilde evinin önünden kaybolan ve kaçırıldığı iddia edilen bir çocuk, 2 saat sonra baygın vaziyette eve döndü. Şoka giren ve konuşamayan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi hemen hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saat 20.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde arkadaşlarıyla oynayan Furkan Bayduman (9), esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Çocuğunun eve dönmemesi üzerine paniğe kapılan baba Firkat Bayduman, çevrede çocuğunu aradı. Tüm aramalara rağmen bir ize rastlamayan baba evine dönerek beklemeye başladı.

Reklam
Reklam

Saat 22.00 sıralarında koşarak evine gelen Hacı Salih İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi, merdivenlerde bayıldı. Şoka giren ve travma geçirdiği öğrenilen minik Furkan hemen Fomara Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. Şoka giren ve konuşamayan Furkan Bayduman, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Çocuğunun kaçırıldığını iddia eden bana Firkat Bayduman, "Çok üzüldüm. Onu bulana kadar ağladım. Kimin böyle bir şey yaptığını bilmiyoruz" diye konuştu. Olayla ilgili Çocuk Şube Müdürlüğü de soruşturma başlattı.