Kayıp çocuk boğularak öldürülmüş olarak bulundu

Bursa’da geçtiğimiz günlerde boğularak öldürülen ve yol kenarındaki çalılıklara atılmış halde bulunan gencin 3 gündür...

Bursa’da geçtiğimiz günlerde boğularak öldürülen ve yol kenarındaki çalılıklara atılmış halde bulunan gencin 3 gündür kayıp olan 15 yaşındaki Furkan Tebrizcik olduğu ortaya çıktı.

10 Temmuz gecesi merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi Taş Ocakları yakınlarında ormanlık alanda bir gencin hareketsiz yattığını gören işçiler polisten yardım istemişti. Olay yerinde inceleme yapan polis, üzerinden kimliğini ispat edecek herhangi bir belge çıkmayan gencin ölümüyle alakalı soruşturma başlattı. Vücudunda sürtünmeye bağlı yaralar oluşan ve boğularak öldürüldüğü sanılan gencin kimliği ölümünün 3. gününde belirlendi. Şahsın Gemlik’te ikamet eden Furkan Tebrizcik (15) olduğu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Genç Furkan'ın öldürülmeden önce "teravih namazına gidiyorum" diye evden ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Furkan'ın ailesi ise Adli Tıp Kurumu Morgu'nda cenazeyi teşhis edince büyük bir acı yaşadı.

Cinayet Masası dedektifleri, katil ya da katillerin yakalanması için Gemlik'teki mobese kayıtları, gencin son olarak kimlerle görüştüğünün telefon kayıtları ve irtibatlı olduğu kişileri araştırmaya başladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: