Kayıp Gençlerin 3 Ay Sonra Cesetleri Bulundu

Elazığ’da 6 Kasım 2013 tarihinde kaybolan üç gencin cesedi şehir merkezinde kullanılmayan bir binanın bodrum katında ölü olarak bulundu.

Elazığ’da 6 Kasım 2013 tarihinde evlerinden ayrılan ve yakın arkadaş oldukları belirtilen Mehmet Tağ (19), Burak Çiçek(19) ve Zülküf Bal’dan (17)'ın tüm aramalara rağmen izlerine rastlanmamıştı.

Bu gün sabah saatlerinde Rızaiye Mahallesi Bora Sokak no:16'da bulunan kullanılmayan tek katlı bir binanın yıkılması için içeri giren işçiler içeriden ağır bir koku geldiğini görünce evin içine baktılar.

Evin bodrum katına baktıklarında üç kişinin cesedi ile karşılaşan işçiler polisi arayarak haber verdiler.

Reklam
Reklam

Olay yerine gelen ekipler bina çevresinde güvenlik önlemleri aldıktan sonra olay yerine gelen üç gencin yakınları cesetlere bakmak istemeleri üzerine polisler ile aralarında tartışma yaşandı.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşler, olay yerine gelerek kayıp gençlerin yakınlarını teselli etmeye çalışırken çalışmalarını yapmaları için yardımlarını istedi.

Fenalaşan gençlerin yakınları sağlık görevlileri tarafından ambulansa alınarak tedavileri yapıldı.

Kayıp gençlerden Mehmet Tağ (19) un oturduğu evin bir sokak yanında bulunan bu ev kullanılmadığı için ve kapısı penceresi kapalı olduğu için bakılmadığı ifade edildi.

Gençlerin binaya bahçe duvarından girdikleri belirtildi.

Cumhuriyet savcısının olay yerine gelerek yaptığı incelemenin ardından Cesetler adli tıp kurumuna götürüldü.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek yaptığı açıklamada, Adli soruşturmanın sürdüğünü belirtti: "Arkadaşlar adli soruşturma sürüyor. Cesetleri bulunan gençler kayıp gençler. İlk bulgularda zehirlendiklerini tahmin ediyoruz.Kesin ölüm nedenleri otopsi sonucu belirlenecek” dedi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre üç gencin tek katlı evin bodrum katında cesetlerinin kucak kucağa olduğu ve yanlarında mangal bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: