Kayıp Kişinin Cesedi Dere Yatağında Bulundu

Manyas'ın Çamlı köyünde oturan ve geçen Cumartesi günü not bırakarak evinden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Fikri Karayılmaz'ın (59) cesedi, Mürvetler

Manyas'ın Çamlı köyünde oturan ve geçen Cumartesi günü not bırakarak evinden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Fikri Karayılmaz'ın (59) cesedi, Mürvetler Deresi yatağında bulundu.

Çeltik ustalığı yaptığı bir kişiden 3 bin 500 liralık alacağının verilmemesini gerekçe gösterdiği iddia edilen Karayılmaz'ın Cumartesi günü "İntihar edeceğim, ölümümden R.M sorumludur" notunu bırakarak evinden ayrıldığı ileri sürüldü.

İhbar üzerine soruşturma başlatan Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nden gelen su altı kurtarma personeli, Karayılmaz'ın Mürvetler Deresi kıyısına bıraktığı ceketinden yola çıkarak, 6 kilometrelik bir hatta arama yaptı.

Reklam
Reklam

Ekiplerin aramalarından bugüne kadar bir sonuç çıkmazken, Karayılmaz'ın cesedi, Mürvetler Deresi'nin pirinçlik mevkisindeki yatağında yeğeni Yavuz Karayılmaz tarafından bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Muhabir: Süleyman Özaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: