Kayıp köpeğini bulana 400 lira ödül verecek

Elazığ'ın Keban ilçesinde bir kadın, 20 gündür kayıp ''Gümüş'' adlı köpeğini bulana 400 lira ödül verecek.

Kayıp köpeğini bulmak için hazırladığı afişleri ilçede çeşitli yerlere asan Ajda Kılbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yıl önce kapısının önünde ayağı kırık olarak gördüğü yavru köpeği beslemeye başladığını söyledi. Kılbaş, ''Gümüş'' adını verdiği köpeği tedavi ettirdiğini anlattı.

Kılbaş, ''Tedaviden sonra bahçemden ayrılmadı ve artık bizimle yaşamaya başladı. Hayatımın bir parçası olan Gümüş'ü veterinere götürerek aşılarını yaptırdım ve karne aldım. Gümüş 7 yıldır benimleydi. Hiçbir zaman bizden ayrılmadı. Devamlı geceleri gezmesi için serbest bırakıyordum. Daha önce en fazla bir iki gün eve gelmediği olurdu ama gelmediği günlerde mahallede olduğunu biliyordum. Ama 20 gündür Gümüş'ten haber alamadım'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kayıp köpeğini bulmak için kendi imkanlarıyla arama çalışması yaptığını kaydeden Kılbaş, ''Daha önce çektiğim fotoğraflarla afişler hazırlayıp, ilçede çeşitli yerlere asıyorum. Köpeğimi bulup getirene 400 lira ödül vereceğim. Köpeğimi bulan veya görenler '0 541 2536923' numaralı telefona bilgi verebilirler'' dedi.

Kılbaş, kurt ve av köpeği kırması olan Gümüş'ün çenesinin altında nohut tanesi büyüklüğünde sıralı dört siyah beni bulunduğunu belirtti.

(PİR-FNS-DOĞ-İSA-ZBD)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz