Kayıp Özürlü Genç Kaz Dağları’nda Helikopterle Aranıyor

Tatil için ailesiyle birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesine gelen ve 9 gündür kayıp...

Tatil için ailesiyle birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesine gelen ve 9 gündür kayıp olan zihinsel engelli İlker Arslan için yetkililer ve vatandaşlar seferber oldu.

Annesi Münevver Arslan, babası Ömer Arslan ve ablası İlknur Arslan ile birlikte tatil için Ankara’dan Güre Merkez Mahallesi 4 Evler’deki yazlık evlerine gelen 34 yaşındaki zihinsel engelli İlker Arslan, 23 Haziran günü plaj dönüşünde evlerine 500 metrelik mesafede kayboldu. Baba Ömer Arslan, engelli oğlunun kaybolmasından 1 saat sonra sokak köpeklerinden kaçarken, bir hafta önce de evlerinin yakınlarındaki çöplükte görüldüğünü söyledi. Jandarma ve polis ekipleri tarafından 9 gündür aranan İlker Arslan için bugün Orman Müdürlüğü bünyesindeki helikopter havadan arama yaptı. Balıkesir’den gelen AFAD ekipleri de, 11 kişilik tim oluşturarak jandarma ile birlikte Kaz Dağları’nın eteklerinde yer alan bölgede geniş çaplı arama çalışması yaptı. Arama çalışmalarına vatandaşlar da destek verirken, baba Ömer Arslan ile abla İlknur Arslan da arama çalışmalarına katıldı.

Reklam
Reklam

Ümitlerinin tükenmediğini söyleyen baba Arslan, “Kaz Dağları geniş bir bölge. Arama çalışmaları halen devam ediyor. İnşallah oğlumuzu bulacağız. Görenlerin mutlaka yetkililere bilgi vermesini istiyoruz. Oğlumu bulanı ödüllendirmeyi de düşünüyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: