Kayıp Üsteğmenin Silah Ve Sırt Çantası Bulundu

 Bursa'da, yaklaşık 9 aydır kayıp olduğu bildirilen Üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu iddia edilen silah ve sırt çantası bulundu.

Bursa'da, yaklaşık 9 aydır kayıp olduğu bildirilen Üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu iddia edilen silah ve sırt çantası bulundu. Alınan bilgiye göre, bir intihar olayı için Uludağ eteklerindeki Zeyniler köyüne giden kurtarma ekipleri, ormanlık alanda sırt çantası ile tabanca buldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi geldi. Silah ve çantanın, Aydın'dan yaklaşık 9 ay önce Bursa'ya geldiği, o tarihten bu yana haber alınamadığı belirtilen Üsteğmen Kazım Topaç'a ait olduğu tespit edildi. Jandarma ve polis ekiplerinin, bölgedeki inceleme ve araştırmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: