Kayıtdışı son bölüm izle: 3. bölümde ikili sorunlar!

Kayıtdışı son bölümü yayınlandı, muhtemelen 3. bölümü sonrasında dizinin reytinglerinde çıkış gözlemlenebilir. Dizinin son bölümü, biraz daha adından söz edilebilir, elde tutulur konuları işledi. 3. bölüm ile Esra ve Ali Kemal birbirileriyle beklenen problemleri yaşamaya başladılar. Üstelik; devamının da geleceği ile ilgili sinyaller de var. İşte Kayıtdışı dizisinin son bölüm izleme bağlantısı ve 3. bölümden arta kalanlar...

Kayıtdışı dizisi son bölümü ile Esra ve Ali Kemal arasındaki sorunların bir üst seviyeye çıkacağını gösterdi. Sorunlar devam edecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ile Zeynep’i özgürlüğüne kavuşturan Ali Kemal, bu kez hem ailesinden hem de çevresinden son bölüm içerisinde olumsuz tepkiler aldı. Eşi, Ali Kemal’in kendisini aldattığını düşünürken çevresindeki kişiler “Zeynep’ten uzak dur” uyarısında bulunsa da asıl 'tehdit' başka yerden gelecek gibi.

Kayıtdışı son bölüm, yani 3. bölüm ile üst üste gelen başarılı sonuçlar operasyondan zaferle çıkılmasını sağlamıştı. Gelecek bölümün tanıtım videosunda Zeynep ve Ekrem’in arasında gerçekleşecek konuşmada oldukça önemli ifadelere yer verildi. Lakin yeni bölüm fragmanı ile daha ilginç detaylar görebiliriz. Öte yandan peş peşe kendisini şüpheye düşürecek olaylarla karşılaşan Esra, iyiden iyiye Ali Kemal’in kendisini aldattığından şüphe etmeye başladı.

KAYITDIŞI DİZİSİ 3. BÖLÜMÜ İLE NELERE TANIKLIK ETTİK? İŞTE SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ!

Yayıncı kuruluşun dizinin gelecek bölümüyle ilgili yaptığı açıklama ise şöyle; Adnan, Ali Kemal’i alt etmek için, eline geçen büyük fırsatı kullanamasa da, izlediği görüntüler onu çok daha tehlikeli bir düşman konumuna getirir. 3. bölümde Belçika’dan gelen elmasların sahibi Ekrem’i tehdit etmekte ve kuryesinin bulunması için Ekrem’i sıkıştırmaktadır. Kayıtdışı son bölümü ile Ekrem kayıp kuryeyi bulması için Ali Kemal’i görevlendirir.

Son bölüm izle!

Ali Kemal Zeynep’i kendine aşık etmek için hakkında araştırma yapmakta ve onun sempatisini kazanacak küçük romantik oyunlar oynamaktadır. Ali Kemal kendi kaçırdığı kuryeyi elmaslarla birlikte Ekrem’e teslim etmek zorundadır. Ancak gerçek kuryeyi götüremeyeceği için başkasını bulması gerekmektedir. Esra’nın, kocasının yoğun çalışma hayatına olan memnuniyetsizliği Ali Kemal’in söylediği basit bir yalan yüzünden şüpheye dönüşür. Esra, Ali Kemal’in kendisini aldattığını düşünmeye başlamıştır.