Kaymakam 23 yıldır görev yapan vakıf üyelerine teşekkür belgesi verdi

Trabzon’un Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’nda 23 yıldır görev yapan...

Trabzon’un Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’nda 23 yıldır görev yapan üyelere teşekkür belgesi verdi.
Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan törene Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, daire amirleri, vakıf mütevelli heyetine seçilerek fahri olarak görev yapan 16 eski üye katıldı.
Kaymakamlık görevinin yanı sıra vakıf başkanlığı da yaptığını hatırlatan Kaymakam Alaattin Aktaş, “Yardıma muhtaç insanlara devletimizin SYDV tarafından sağladığı ayni ve nakdi yardımların dağıtıldığı önemli görevi ifa ediyoruz. Bu manada gerçek yardıma muhtaç insanları tespit edip, onlara devletin yardımını ulaştırmak açısından yaptığımız iş büyük önem taşıyor.” dedi.
Kaymakam Aktaş, vakıf üyelerinin bugüne kadar fedakarca toplantılara katılıp yardımcı olmalarını unutmadıklarını ve teşekkür belgesi vermeyi uygun bulduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz