Kaymakam Adayı Erenoğlu Ve Uzman Çavuş Koç Ankara’ya Geldi

Terör Örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinden Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu ile Uzman Çavuş Zihni...

Terör Örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerinden Kaymakam Adayı Kenan Erenoğlu ile Uzman Çavuş Zihni Koç Esenboğa Havalimanı'na geldi. Havalimanında Erenoğlu ve Koç’u yakınları Türk Bayrakları ile karşıladı.

Serbest kalan kamu görevlilerinden Kaymakam adayı Erenoğlu ile Uzman Çavuş Koç, akşam 21.00 uçağı ile Diyarbakır’dan Ankara’ya geldi. Erenoğlu ve Koç’u Esenboğa Havalimanı’nda ailesi ve yakınları büyük bir coşkuyla karşıladı.

Havalimanından önce Uzman Çavuş Koç ve ailesi çıktı. Koç ve ailesi siyah bir minibüse binerek Amasya’ya gitmek üzere yola çıktı. Ailesi Ankara’da olan Erenoğlu’nu ise Babası Mustafa ve Annesi Nazmiye Erenoğlu’nun yanı sıra çok sayıda akrabası karşıladı. Erenoğlu’da konvoyla Eryaman’daki evine gitmek üzere yola çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz