Kaymakam Arık'a Veda Yemeği Verildi

Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık'a, Gaziantep Polisevi'nde veda yemeği verildi.Yemeğe Kaymakam Cihat Arık, Garnizon Komutanı Üsteğmen...

Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık'a, Gaziantep Polisevi'nde veda yemeği verildi.

Yemeğe Kaymakam Cihat Arık, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Mazılıgüney, İlçe Emniyet Amiri Kemal Hanilçi, Nurdağı Bölge Trafik Amiri Mehmet Genç, daire amirleri, ilçe ve köy muhtarları katıldı.

Kaymakam Arık yemek sonrası yaptığı konuşmada, "Yavuzeli ilçesinde 2,5 yıl hizmetimiz oldu. Bu süre zarfında daire amirleri, Yavuzeli mahalle ve köy muhtarları ile ilçe halkı uyum içerisinde birlikte çalıştık. Bu topluma faydalı olmak için bu göreve geldik. Belli sıkıntılarımız olsa da, buna rağmen faydalı işler ve eserler ortaya çıkarmaya çalıştık" dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Pervin Dargın, Cihat Arık’a ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı tüm mesai arkadaşları adına plaket ve hediyeler verdi.

İçişleri Bakanlığı'nın 07.08.2012 tarihli 2012/473 karar sayılı atama kararnamesi ile Yavuzeli Kaymakamı Cihat Arık, Sivas'ın Doğanşar ilçesine atandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: