Kaymakam Avcı'dan duble yolu 10 ay erken bitiren firmaya teşekkür ziyareti

Mardin’in Derik ilçesi Kaymakamı Hüseyin Avcı, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi ile Nusaybin arasındaki duble yol çalışmasını...

Mardin’in Derik ilçesi Kaymakamı Hüseyin Avcı, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi ile Nusaybin arasındaki duble yol çalışmasını 10 ay erken tamamlayan firmanın şantiyesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Avcı, 2009 yılının Nisan ayında yapılan ihaleyle 3 yılda tamamlanması planlanan yolun 10 ay önceden tamamlanmasının, kendilerini mutlu ettiğini trafiği de rahatlattığını söyledi.
Hüseyin Avcı, ziyarette yaptığı konuşmada, toplam 78 kilometrelik Viranşehir-Kızıltepe yolunun yaklaşık 60 kilometrelik kısmının Derik sınırları içinde yer aldığını belirtti. Avcı, firmanın halen Kızıltepe-Nusaybin ve Kızıltepe-Mardin arasında da duble yol çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.
Nisan 2012’de bitmesi planlanan yolun, yaz sezonunda trafiğe açılmasının kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Avcı, "Demyol’a geceli gündüzlü çalışarak Viranşehir- Kızıltepe duble yolunu 10 ay erken trafiğe açtığı için teşekkür ediyorum. Bu yol’un açılmasıyla trafik rahata kavuşmuştur. Daha önceleri köstebek yuvasına dönen yol şimdi otoban gibi olmuştur.” dedi.
Demyol İnşaat yetkilisi Mehmet Keçe ise "Kaymakamımızın ziyaret etmesi bizleri onurlandırılmıştır. Bölgeye Viranşehir-Kızıltepe yol ihalesini alarak gelmiş bulunmaktayız. Daha sonraları ise Kızıltepe-Nusaybin, Kızıltepe-Mardin duble yolu ve Kızıltepe Mardin köprülü kavşak ihalelerini firmamız almıştır. Viranşehir-Kızıltepe yolunu söz verdiğimiz tarihten önce trafiğe açtık. Hedefimiz bu yolu erken trafiğe açtığımız gibi diğer yolları erken trafiğe açmaktır. Yolların yapımında desteği olan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz