Kaymakam Baran, Köylü Gençlerle Sporla Buluşuyor

Erciş Kaymakamı Barboros Baran, her hafta düzenlenen voleybol karşılaşmalarıyla, köylü gençlerle bir araya geliyor.Köylerdeki gençlerle...

Erciş Kaymakamı Barboros Baran, her hafta düzenlenen voleybol karşılaşmalarıyla, köylü gençlerle bir araya geliyor.

Köylerdeki gençlerle tanışıp kaynaşmak amacıyla yapılan turnuvada her hafta bir köyle voleybol maçı yapılıyor. Tenzile Ana Spor Salonu’nda yapılan ve oldukça samimi bir ortamda geçen maçlarda köylü gençler hem Kaymakam Baran’la tanışmanın mutluluğunu yaşıyor hem de voleyboldaki yeteneklerini sergiliyor.

Gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İlçe Kaymakamı Barboros Baran, “Erciş Kaymakamlığı olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz devam ediyor. Bu bağlamda her hafta bir köyümüzün gençleriyle bir araya geliyoruz. Bu vesileyle köylü gençlerle hem tanışıp kaynaşma fırsatımız oluyor hem de birlikte spor yapmanın heyecanına ortak olmuş oluyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Voleybol maçlarının bütün köylerle gerçekleşeceğini belirten Baran, “2 hafta önce maçlarımıza başladık. Şu ana kadar Şerefli ve Pay köylerimizle bir araya geldik. İnşallah, ilerleyen haftalarda da bu maçlarımıza devam edip bütün gençlerimizle aynı heyecana ortak olmayı istiyoruz.” diye konuştu.

Her maçtan sonra köylü gençlere baklava ikram edilip, toplu fotoğraf çekildikten sonra, İlçe Jandarma Komutanlığının ayarladığı minibüsle gençler köylerine bırakılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: