Kaymakam Bilgin: Kapalı köy yolumuz yok

Türkiye’yi etkisi altına soğuk hava ve kar yağışı Ankara’nın Polatlı ilçesinde de etkili oldu. İlçenin...

Türkiye’yi etkisi altına soğuk hava ve kar yağışı Ankara’nın Polatlı ilçesinde de etkili oldu. İlçenin alçak kesimlerinde kar kalınlığı 20 santimetre olurken, yüksek kesimlerinde 45 santimetreye ulaştı.

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, karla mücadele çalışmalarının dün gece saatlerinden itibaren devam ettiğini belirterek, kapalı köy yolunun olmadığını söyledi. Bilgin, 800 kilometre yol ağında 4 ekibin aralıksız çalıştığını ifade etti. Sürekli oluşan sürgüne rağmen Karayolları ve İl özel idare ekiplerinin sürekli çalıştığını anlatan Gürsoy Osman Bilgin, "Ayaş, Haymana, gibi bağlantı yollarında karayolları ekiplerimiz karla mücadele ederken, İl Özel İdare ekiplerimiz köy yollarında çalışmalarını sürdürüyorlar. Şuana kadar bize ulaşan ciddi manada bir sıkıntı yok." dedi.

Reklam
Reklam

Bilgin ayrıca ilk ve orta dereceli okulların bir gün tatil edildiğini, kamu kurumlarında çalışan 50 personelinde idari izinli sayıldığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz