Kaymakam Çakmak, Başarılı Sporcuları Kutladı

Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Antalya'da düzenlenen 2012 Ulusal Basketbol Oyunları'nda birinci olan Tes-İş Eğitim ve Uygulama Okulu sporcularını kutladı.

Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Antalya'da düzenlenen 2012 Ulusal Basketbol Oyunları'nda birinci olan Tes-İş Eğitim ve Uygulama Okulu sporcularını kutladı.

Çakmak, Kaymakamlık toplantı salonunda kabul ettiği sporcuları, okul idaresi ve antrenörleri tek tek kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Orta ve ağır düzey engelli öğrencilere eğitim hizmeti verilen Tes-İş Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerinin başarısını artırarak sürdürdüğünü ve Antalya'da Osmaniye'yi en güzel şekilde temsil ettiğine ifade eden Çakmak, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Türkiye Özel Sporcular Spor Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği (TÖSSED) tarafından 30 Kasım-2 Aralık tarihleri arası Antalya'da düzenlene 2012 Basketbol Oyunları'nda birinci olan Tes-İş Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerimizi başarılarından dolayı canı gönülden kutluyorum. Onların başarısında emeği geçenleri de ayrıca tebrik ediyorum. Görüyorum ki öğrencilerimiz her geçen gün başarılarını arttırarak çalışmalarını sürdürüyor. İleride daha büyük başarılar bekliyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat ise Kadirli'nin eğitimdeki başarısının yanında spordaki başarılarının çok önemli olduğuna dikkati çekerek, Tes-İş Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Hasan Pala, okul idarecileri, öğretmenleri ve sporcuları kutladı.

Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: