Kaymakam Çakmak: Hacıyatmaz Gibi Yıkılsanız Da Doğrulmasını Bilin

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında birinci olan öğrenciler Kaymakam Necip Çakmak’ı makamında ziyaret etti.Pfof....

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düzenlenen bilgi yarışmasında birinci olan öğrenciler Kaymakam Necip Çakmak’ı makamında ziyaret etti.

Pfof. Dr. Halet Çambel Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri ilçe genelinde yapılan bilgi yarışmasında birinci oldu. Öğrenciler; Okul Müdürü Hasan Çiftçi ve öğretmenleriyle birlikte ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat’ı ziyaret etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Canbolat, “Sizlerle gurur duyuyorum. Başarınızın altında ekip çalışması olduğunu biliyorum. Kadirli’nin eğitimde başarı çıtası yükselerek devam ediyor. İnşallah il birincisi olursunuz.” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Necip Çakmak ise çocuklardan daha büyük başarılar beklediğini söyledi. Her başarının altında çalışmanın yattığını ifade eden Çakmak, “Sizler beni duygulandırdınız. Çok çalışın fakat güzel ahlaklı birer insan olun. Hacıyatmaz gibi olun yıkılsanız da tekrar doğrulun ve bir daha yıkılmamak için daha çok çalışın. Sizlere ailelerinize ve öğretmenlerinize teşekkür ederim.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: