Kaymakam Çay, Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kaymakamı İbrahim Çay, Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy ile birlikte Cumhurbaşkanı Süleyman...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Kaymakamı İbrahim Çay, Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy ile birlikte Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Okul Müdürü Osman Kanca, Ziyarette İbrahim Çay'a brifing verdi. Kaymakam Çay, okulun boya badana, ağaçlandırılan alan, Atatürk Büstü, gösteri sahnesi, fen laboratuarı, öğretmenler odası ve yapılan tamirat işlerini inceledi. Çay yaptığı inceleme sonrasında yaptığı konuşmada "Altı ay kadar önce bu okula geldiğimde, bu kadar kısa zamanda bütün bu işlerin yapılıp tamamlanmasını görmek beni memnun etti.” dedi.

Reklam
Reklam

Okul idarecilerine, Okul Aile Birliği'ne ve öğretmenlerine teşekkür eden Çay, okul çevre yolu ve bahçesindeki incelemelerinden sonra çeşitli notlar alarak okuldan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: