Kaymakam Çay'dan Civelek’e hayırlı olsun ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı...

Zonguldak’ın Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kaymakam İbrahim çay, odanın yeni yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, "Bundan sonra da aynı kalite ve özveri ile çalışmalarınızın devam edeceğini biliyoruz. Sizlere ve çalışma arkadaşlarınıza başarılar diliyorum.” dedi.

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Civelek, odanın fiziki şartlarından da bahsederek "Burada 2 bin metrekarelik alanda daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Destek olan arkadaşlarıma ve önceki dönem başkanımız İbrahim Güven’e teşekkür ediyorum. O dönemde, o günkü şartlarda bir adım atarak Devrek yol ayrımındaki binamızı satın alarak, başarılı çalışmalar yaparak bugünlere gelmemizi sağladılar. Biz de bu binanın üzerine bir taş daha koyarak bugünkü konumu hazırladık.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyarete Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük, yönetim kurulu üyeleri ve şoför esnafı da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: