Kaymakam Çelik’ten kısıtlama denetimi

Tercan Kaymakam Musa Kazım Çelik, ilçede korona virüs tedbirleri kapsamında denetimde bulundu.Sokağa çıkma kısıtlamasına Tercan’da büyük ölçüde uyulduğu gözlenirken Kaymakam Çelik, 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık olan market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçileri denetledi.Kaymakam Musa Kazım Çelik, hizmet veren esnaflara korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske-mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak hayırlı bol kazançlar diledi.

Tercan Kaymakam Musa Kazım Çelik, ilçede korona virüs tedbirleri kapsamında denetimde bulundu.
Sokağa çıkma kısıtlamasına Tercan’da büyük ölçüde uyulduğu gözlenirken Kaymakam Çelik, 10.00 - 17.00 saatleri arasında açık olan market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçileri denetledi.
Kaymakam Musa Kazım Çelik, hizmet veren esnaflara korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske-mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak hayırlı bol kazançlar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz