Kaymakam Çınar, Polisleri Ödüllendirdi

Pazarlar Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği tarafından ortaklaşa yürütülen Personel Verimliliği Projesi kapsamında başarılı polis...

Pazarlar Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği tarafından ortaklaşa yürütülen Personel Verimliliği Projesi kapsamında başarılı polis memurları ödüllendirildi.

Üç aylık periyotlar halinde düzenlenen ve on yedi farklı kriter üzerinden puanlamanın yapıldığı projede en yüksek puana sahip personeller belirlendi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Emniyet Amiri Ahmet Durmaz ve polis memurları katıldı.

Ödül töreninde konuşan İlçe Kaymakamı İshak Çınar, “Farklılık yaratan ve artı değer koyan personelimizin hakkını vermek amacıyla açık ve ölçülebilir ödül kriterleri belirledik. Yüksek görev duygusu ile hareket eden bu kardeşlerime teşekkür ediyor bu motivasyonla görev yapan çalışanlarımızın sayılarının artmasını temenni ediyorum” diyerek personellere ödüllerini vererek tebrik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: