Kaymakam Çınar’dan Öğrencilere Ziyaret

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Pazarlar Ortaokulu son sınıf öğrencilerini ziyaret etti.Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, İlçe...

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Pazarlar Ortaokulu son sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ile birlikte Ortaokulu son sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Okul Müdüründen okul ilgili bilgi alan Kaymakam Çınar, sınıflarda öğrencilerle sohbet ederek öğrencilerin ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

Kaymakam İshak Çınar’ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi’yi Pazarlar Ortaokulu Müdürü Ünal Bek karşıladı. Kaymakam Çınar, okulda incelemelerde bulunarak öğrencilerle görüştü. Görüşme sırasında Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, “8. sınıf eğitim hayatınızın en önemli dönüm noktasıdır. Bu dönemde planla bir çalışmayla iyi bir lise kazanılabilirsiniz. İyi bir lise kazanmak demek iyi bir üniversite kazanmak demektir. iyi bir üniversite kazanarak öncelikle kendinize dolaylı olarak da Pazarlar’a ve Ülkemize faydalı olabilirsiniz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Çınar, eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek, ilçedeki okulların sorunlarının giderilmesi için kaymakamlığın her zaman hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Ayrıca Kaymakam Çınar, tüm okullara gerekli desteğin sağlanacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: