Kaymakam Demir: Ünye’nin istikbali, işadamlarının elinde

Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) üyeleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ile dernek binasında bir araya geldi....

Ünye İşadamları Derneği (ÜNİŞAD) üyeleri, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ile dernek binasında bir araya geldi. ÜNİŞAD Yönetim Kurulu Üyesi eczacı Mecit Sarı’nın sunumu ile başlayan toplantıda özellikle Ünye’nin yıllardır kanayan yarası olan organize sanayi bölgesi ve önündeki engeller masaya yatırıldı.
Derneklerinin faaliyetlerinden bahseden ÜNİŞAD Başkanı Musa Tapçı, “ÜNİŞAD TUSKON’a bağlı bir dernektir. Zaman zaman TUSKON aracılığı ile yabancı ülkelerdeki işadamları ve yatırımcılarla bir araya gelmemizi sağlayan derneğimiz, fikir alış-verişinin yanında birlikte iş yapma imkanı sunmaktadır. Bunlardan da öte hiçbir şey kazandırmasa dört duvar arasına sıkışıp kalan ufkumuzu açıp, iş ve imkanlara değişik açılardan bakma imkanı sunuyor.” şeklinde konuştu.
Ünye Durak Fındık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Durak, “Yapılan iş ne olursa olsun, insanlara verdiğiniz hizmet ve imkanların en iyisini verme adına bütün imkanlar zorlanmalı. İnsanlara verdiğiniz aş ve iş insanları memnun ederse zaten siz hem reklamınızı yapmış olursunuz, hem işinizi en güzeli ile yapmış olursunuz, hem de başarı adına koşar adımlarla ilerlersiniz.” dedi.

Reklam
Reklam

ÜNYE’NİN İSTİKBALİ, İŞADAMLARININ ELİNDE
Toplantıda Ünye için eksik görülen veya aşılamayan durumlar ele alındı. Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, “Sizin bu heyecanınız karşısında çok istikrarlı ve kararlıyım. Temsil ettiğimiz makam adına elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya hazırım. Yeter ki siz bana teklif getirin, yeter ki siz bana iş yapma adına fikir alış-verişi konusunda yardımcı olun. Yeni atandığım bu güzel şehirde şunu gördüm. Ünye gerek ekonomisi adına, gerek imkanları adına ve gerekse gerekse insanlarındaki heyecan adına, güzel işler yapma adına adeta patlamaya hazır bir bomba. İmkan var, potansiyel var. Sadece bize düşen bu imkan ve potansiyeli kullanmak.” şeklinde konuştu.
İşadamları ile bu toplantının her ay düzenli olarak yapılacağını kaydeden Kaymakam Demir, her toplantıda bir önceki toplantıda alınan karaların ne kadarının yapıldığı, yapılmayanların ise neden yapılamadığının tartışılacağını vurguladı.
ÜNİŞAD'ta yapılan toplantıda alınan kararlar şöyle: Cip safarisi için gerekli saha ve imkanların hazırlanması, deniz turizmini geliştirme, Ünye Limanı’nı geliştirme ve çok amaçlı kullanma, fındığı iyi anlatma ve kullanma imkanları sunma, Ünye içerisindeki canlı paranın yine Ünye içerisinde harcanmasını temin etme.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz