Kaymakam Demiral, Suşehri’nde N Ayrıldı

2011 yılında Suşehri Kaymakamlığı görevine başlayan ve Mülkiye Müfettişliği sınavlarını kazanarak Mülkiye Müfettişliğine atanan Kaymakam...

2011 yılında Suşehri Kaymakamlığı görevine başlayan ve Mülkiye Müfettişliği sınavlarını kazanarak Mülkiye Müfettişliğine atanan Kaymakam Mehmet Demiral Suşehri’ne veda etti.

Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen uğurlama töreninde Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Cumhuriyet Savcısı Ercan Türe, Suşehri Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, daire amirleri, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundular.

Reklam
Reklam

Kaymakam Mehmet Demiral uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, “Devletimiz bize bir yeni görev öngörmüştür. Suşehri’nde geçen onca güzel anılarımızın ardından yeni görev yerimize gidiyoruz. Hüzün dolu ayrıldığım Suşehri ilçesinde gönlümüzü, kalbimizi bırakıyoruz. Bedenimiz Suşehri’ni terk etse de ruhumuz kalbimiz hep Suşehri ile olacaktır Ankara’da Suşehrililere ve vadi insanlarına kapımız sonsuza kadar açık olacaktır. Suşehri menfaatine yapılacak her türlü çalışmaya elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Herkes hakkını helal etsin.”dedi.

Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu ise Kaymakam Mehmet Demiral’e kendi kullandığı dolma kalemi hediye ederek “Bu kalemle inşallah daha başarılı çalışmalara imza atarsınız.”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz