Kaymakam Demir’den Ünye Tso’ya Ziyaret

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanlığı görevine yeni seçilen Durmuş Zor...

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanlığı görevine yeni seçilen Durmuş Zor ve ekibini ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarete Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar ve Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Koçdemir katıldı. Kaymakam Demir konuşmasında, Durmuş Zor ve ekibinden beklentilerinin büyük olduğunu ifade ederek, “Ben Durmuş beyin nazik kibar biri olduğunu her zaman ifade ediyordum. Bir kez daha gösterdi nezaketini, teşekkür ediyoruz kendilerine. İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı arkadaşımızla hayırlı olsun ziyaretine geldik. Durmuş Bey’den ve ekibinden beklentimiz büyük. Şu ana kadar gösterdikleri performans da ümidimizi artırıyor, daha ümitlendiriyor. İnşallah Kaymakamlık olarak, Ticaret Odası olarak el ele vererek Ünye’de güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Beni nazik karşılamaları için de kendisine ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Durmuş Zor ise Ticaret Odası makamında iddialı olduklarını belirterek, “Kendileri güzelliklerinden dolayı bizi güzel görmek istiyorlar. Biz, Sayın Kaymakamıma ve devletimizin diğer ekiplerine kendimize güvenen bütün esnafımıza layık olmak için gayret göstereceğiz. İddia ile buraya geldik biz, sadece Ticaret Odası Başkanı olma gibi düşüncemiz yoktu. Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak bölgemizdeki bütün insanlarımıza üstün hizmet vermek üzere gayret göstereceğiz. Bu noktada şüphesiz kaymakamımızla ve diğer yetkililerle ilişki içerisinde olma, onlarla çok sağlıklı ortamlarda bir arada bulunma ve bölgenin bizi ilgilendiren ticari konularında onların yanında olma ve çözümde bir parça olma durumunda gayret göstereceğiz. Bize güvenen hiç kimse mahcup olmaz, biz mahcup etmemek için gayret içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: