Kaymakam Doğan`dan Çisad`a Ziyaret

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu İşadamları ve Sanayiciler Derneğine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.Çorlu Kaymakamlığı görevine başlamasının...

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu İşadamları ve Sanayiciler Derneğine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Çorlu Kaymakamlığı görevine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kişi ve kurumlara iade-i ziyaretler gerçekleştiren Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan bu kapsamda ÇİSAD`ı da ziyaret etti.

ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Yavuz ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Kaymakam Doğan, kendisini ziyaret eden tüm sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretler gerçekleştireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun olduklarını belirten ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Yavuz ise: “Kaymakamımızın ziyareti bizi gerçekten çok mutlu etti” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: