Kaymakam Dölek'in Veda Mesajı

İzmir'in Ödemiş Kaymakamlığına atanan Abdullah Dölek, "Acaba anne ve babam bir makamla muhatap olsaydı nasıl...

İzmir'in Ödemiş Kaymakamlığına atanan Abdullah Dölek, "Acaba anne ve babam bir makamla muhatap olsaydı nasıl mukabele görmek isterlerdi diye düşünerek idarecilik yapmaya çalıştım" dedi.

Dölek, veda mesajında Adana Vali Yardımcılığı ve Yüreğir Kaymakamlığı yaptığı ilklerin ve enlerin bereketli topraklar diyarı Adana'dan, İzmir'in Ödemiş ilçesinin kaymakam olarak atanması sebebiyle ayrıldığını belirtti.

Adana Vali Yardımcılığı görevine başladığı dönemde 2004 yılında babasını; 2012 yılının Şubat ayında da böbrek hastası olan annesini kaybettiğini hatırlatan Dölek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Buradan Hakkın rahmetine kavuşan cümle geçmişlerimize rahmet diliyorum. Ömrünün son 6 yılında anneme bir evlat olarak da hizmet etme imkanını ve hayırlı bir evlat hissiyatını bana bu kent vermiştir. Çalıştığım ortamlarda muhataplarımla ilgilenirken;

“Acaba anne ve babam bir makamla muhatap olsalardı nasıl mukabele görmek isterlerdi” diye düşünerek idarecilik yapmaya çalıştım"

Dölek mesajında şunlara yer verdi:

"Hz. Mevlana’nın yedi öğüdünü, Şeyh Edibali’nin Osman Gazi’ye nasihatlarını, Hayatta en önemli desteklerden birisinin ana-baba duası olduğunu yine bu kent öğretti bana.

Olaylara masanın karşı cephesinden bakmanın, ekip çalışmasının, marifetin iltifata tabi olduğunun, başarının detaylarda gizli olduğunun ne demek olduğunu bu kent öğretti bana. Şahsım ve ailem adına; bizleri bağrına basan bereketli topraklar diyarı olan bu Kentin güzel insanlarına, bu güzel kente büyük bir aşkla hizmet etmiş ve eden valilerimize, milletvekillerimize, seçilmiş ve atanmış tüm adli, idari, askeri ve mahalli yönetici ve çalışanlara, meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının çok değerli başkan ve üyelerine, basın ve yayın organlarımızın çok değerli mensuplarına selam ve saygılarımla teşekkür eder, başarı, huzur ve mutluluklar dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz