Kaymakam Durudan Mevlit kandili mesajı,

Kaymakam Durudan Mevlit kandili mesajı,

Kağızman Kaymakamı Kemal Duru Mevlit kandili münasabetiyle bir mesaj yayınladı. birlik beraberlik ve hoş görü üzerinde duran Duru “Hz. peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan örnek hayat sürmüş; ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı, hoşgörüden uzak bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ etmiştir. Verdiği evrensel mesajlarla sadece Müslüman âleminde değil tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. İşte Kandiller bizim önemli günlerimizdendir. Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan Sevgili Peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandili dolayısıyla, Kağızmanlı hemşerilerimin ve bütün İslam âleminin kandilini kutluyor, Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu güzel günler nasip etmesini diliyorum.

Reklam
Reklam

Peygamberimizin doğum yıldönümü nedeni ile İslam âlemince kutlanan bu gecenin manevi ikliminden nasip alarak dualarınızın kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: