Kaymakam Emiroğlu, Akbük Huzurevi'ni ziyaret etti

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Akbük Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla Akbük Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, eşi Zeynep Emiroğlu ile birlikte Akbük Huzurevi'ni ziyaret etti. Ziyarette Didim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Hacer Kurt da bulundu. Kaymakam Emiroğlu'nu Akbük Huzurevi Müdiresi Zeynep Yıldırım ve huzurevini yaptırıp bağışlayan hayırsever Behiye Bilgin karşıladı. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek, bayramlarını kutlayan Kaymakam Emiroğlu, huzurevi sakinlerine hediyeler verdi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Kaymakam Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu, huzurevi sakinlerinin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Reklam
Reklam

Akbük Huzurevi Müdiresi Zeynep Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Emiroğlu'na teşekkür ederek, Akbük huzurevi hakkında bilgiler verdi. Akbük Huzurevi'nin 20 Mayıs 2013 tarihinden itibaren yaşlı kabulüne başladığını belirten Yıldırım, şuan itibariyle 4'ü bayan 20 yaşlının bulunduğunu söyledi. Yıldırım, Akbük Huzurevi'nin Söke Hilmi Fırat Huzurevi'nin ek ünitesi olarak hizmete girdiğini ifade ederek, "Hayırsever Behiye Bilgin tarafından yaptırılarak Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağışlanan Akbük Huzurevi, geçtiğimiz Mayıs ayında Söke Hilmi Fırat Huzurevi'nin ek ünitesi olarak hizmete girdi. 20 Mayıs'tan itibaren yaşlı kabulüne başlanan Akbük Huzurevi'nde şuanda 4'ü bayan 20 kişi bulunuyor. Akbük Huzurevi'nde 60 yaş ve üzerine kişilere sağlık ve bakım hizmeti veriliyor" diye konuştu.

Akbük Huzurevi'ni yaptırıp Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağışlayan hayırsever Behiye Bilgin de 13 yıldır huzurevinin açılması için mücadele verdiğini belirterek, "Yazları geldiğim Akbük'e okul yaptırmayı düşünüyordum, fakat daha sonra huzurevi yaptırmaya karar verdim. Benden istenildiği şekilde bina yaptırdım. Hizmete girmesi için çok mücadele verdim. Uzun süren bir üzüntü ve yorgunluktan sonra, huzurevinin açılmasından dolayı çok memnunum. Bugün burada hep beraberiz. Yaşlılar ve personel ile birlikte büyük bir aile oluşturduk" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Ersin Emiroğlu ve eşi Zeynep Emiroğlu'nun ziyaretinden memnun olan yaşlılar ise Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Emiroğlu'na teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz