Kaymakam Erdem, Şemdinli'de Vatandaşlarla Vedalaştı

HAKKARİ (AA) - Şemdinli'deki görev süresini tamamladıktan sonra Hakkari vali yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Cengiz Erdem, ilçe halkı ve esnafla vedalaştı.

HAKKARİ (AA) - Şemdinli'deki görev süresini tamamladıktan sonra Hakkari vali yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Cengiz Erdem, ilçe halkı ve esnafla vedalaştı. Erdem, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci ile ilçe merkezindeki vatandaş ve esnafları ziyaret ederek helallik istedi. İlçede 14 aydır görev yapan Erdem, göreve başladığı ilk günden itibaren halka en iyi hizmeti sunmak için çalıştığını söyledi. Görevi süresince önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Erdem, şöyle konuştu: "İnşallah bundan sonra ve hayatımın sonuna kadar Şemdinli’ye ve ilçe halkına hizmet etmeye çalışacağım. İlçenin çoğu sorununu elimden geldiği kadar çözmeye çalıştım. En önemli problem eğitim. Elimden geldiğince eğitim hizmetlerini önemsedim. Burada çoğu eve ve köye uğradım. Ekmeğinizi yedik, suyunuzu içtik. Allah hepinizden razı olsun."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: