Kaymakam Esen Gençlik Merkezi Ve Kültür Evi Inşaatında Incelemede Bulundu

Kahta Kaymakamı Metin Esen, Yeni Mahalle'de yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kahta Kaymakamı Metin Esen, Yeni Mahalle'de yapımı devam eden Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat binasını gezen Kaymakam Metin Esen, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Esen, daha sonra yaptığı açıklamada, 2011 yılında yapımına başlanan Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin 2013 yılında teslim edileceğini, merkezin özellikle 12-29 yaş arası gençlere hizmet vereceğini söyledi.

Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde önemli rol oynayacağını belirten Esen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Gençlerimiz bizim için çok önemli, bizler onların her alanda kendilerini geliştirmesi ve sağlıklı nesiller olabilmeleri için elimizden gelen her türlü hizmet ve fedakarlığı yapmaya hazırız. Bu anlamda gayretle çalışıyoruz. Kahta Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nin en büyük zenginlik kaynağı olan gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Gençlik Merkezi ve Kültür Evi'nde, çok amaçlı 350 kişilik spor salonu, resim, heykel, yöresel el sanatları gibi etkinlikler için 4 adet atölye, folklor ve drama çalışmaları için özel çalışma mekanları, 4 adet seminer salonu,, derslik, ses kayıt stüdyosu ve kütüphane yer alacak.

Projelendirmenin bedensel engellilerin kullanımına olanak sağlayacak şekilde yapıldığı bildirildi.

Muhabir: İsmail Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: