Kaymakam Eşinden Anlamlı Şiir

Bodrum'da Anneler Günü, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından düzenlenen gece ile kutlandı. Geceye...

Bodrum'da Anneler Günü, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından düzenlenen gece ile kutlandı. Geceye katılanlara okunan şiirler sonrasından duygusal anlar yaşarken, birçok kişi gözyaşlarını tutamadı.

Geceye Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, İl genel meclisi üyeleri, Belde Belediye Başkanları, kamu kurum yöneticileri ile şehit ve gaziler derneği üyeleri ve eşleri ile katıldılar.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ın eşi eğitimci Sevilay Gödekmerdan anne sevgisi üzerine kendi yazdığı bir kompozisyonu şiirsel dille okudu ve etkinliğe katılan davetliler gözyaşlarını tutamadı. Ayrıca geceye katılan Nihal Uzun adlı genç bir kız ile İstiklal savaşı gazisi kızı 85 yaşındaki Hanife Turan da anneler günü nedeniyle birer şiir okudular.

Reklam
Reklam

Kaymakam Gödekmerdan gecenin düzenlenmesine katkı veren Doria Otel sahibi Saffet Çebi ye bir plaket vererek teşekkür etti.,

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: