Kaymakam Gale: Eğitimde başarı için hepimiz görevimizi yapmalıyız

Yozgat’ın Yerköy ilçesi Kaymakamı Bayram Gale, eğitimde başarı sağlanması için herkesin üzerine düşen görevi yapması...

Yozgat’ın Yerköy ilçesi Kaymakamı Bayram Gale, eğitimde başarı sağlanması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Bayram Gale başkanlığında yapılan toplantıda ilçede eğitimin durumu ele alındı. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, şube müdürleri Mahli Erkem, Erdal Aktaş ve ilçeye bağlı ilköğretim ve ortaöğretim okulu müdürleri de katıldı.

Toplantıda, Yerköy’de eğitimde yaşanan sorunlar, eğitim seviyesi ve istenilen hedeflere ulaşılması noktasındaki yapılan çalışmalar, ilçe genelinde hizmet veren okulların ihtiyaç ve eksiklikleri görüşüldü.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, eğitimde yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Gale’ye bilgi verdi. Kaymakam Gale ise eğitimin önemine değindiği konuşmasında, "İlçe eğitim başarı seviyesinin yükselmesi için hepimize ciddi görevler düşüyor. Bu konuda Sayın Valimiz Necati Şentürk’ün de eğitim şurasında yaptığı açıklamalar ve bizlere verdiği talimatlarla ilimizde eğitim en önemli önceliğimizdir. Çocuklarımızın başarısını başta ailelerimiz olmak üzere, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte el ele vererek koordineli çalışma içerisinde olarak yapmalıyız. Yerköylü çocuklarımız eğitimde başarıyı hak etmektedirler. Bu yüzdendir ki siz öğretmenler olarak daha fazla gayret, emek, zaman ve alın teri döktüğünüz zaman göreceğiz ki ilçemizde eğitim de başarımız kat ve kat artacaktır." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Gale, Yerköy’e bağlı Sekili Osman Peşken İlköğretim Okulu Müdürü Zafer Tan’a, okuluna beyaz bayrak kazandırdığı için başarı belgesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: