Kaymakam Gürsoy'a iftar yemeği verildi

Çorumun İskilip ilçesine atanan Kars Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy için Çalışanları tarafından Kağızman Öğretmen evi çay bahçesinde bir İftar yemeği verildi.

Çorumun İskilip ilçesine atanan Kars Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy için Çalışanları tarafından Kağızman Öğretmen evi çay bahçesinde bir İftar yemeği verildi.

Kağızman Öğretmen evi çay bahçesindeki yemeğe Kaymakam Şuayib Gürsoy'un yanı sıra Sosyal yardımlaşam Müdürü Hasan Ceylan,Yazı işleri Müdürü Murat Sarı,Özel İdare Müdürü Faruk Bora ve Kaymakamlık çalışanları katıldı. Yemekte kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Kaymakam Gürsoy, Kağızman'ı asla unutmayacağını söyledi. İlçedeki dört yıllık görev süresi boyunca Kağızman'a güzel hizmetlerde bulunmanın nasip olduğunu ifade eden Gürsoy, “Kağızman’dan güzel hatıralarla ayrılıyoruz. Biz dört yıl iyi şeyler yapmaya çalıştık. Tabii ki tek başımıza değil, bir ekip olarak bunu yapmaya çalıştık.İşte Bu kadroyla Kağızman'ın güzelliklerini ön plana çıkarmaya çalıştık. Bunlar unutulmasın” dedi.

Reklam
Reklam

Kağızman'ın daha güzel şeyleri hak ettiğini dile getiren Gürsoy “Görev süremiz içerisinde kalbini kırdığımız, üzdüğümüz arkadaşlarımız varsa haklarını helal etsinler. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz arkadaşlarımız haklarını helal etsinler. Gittiğimiz yerde hepinize gönlümüz ve kapımız açık” dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakamlık çalışanları Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy'a topluca hatıra Fotoğraf çekilerek bir hadiye verdiler,

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: