Kaymakam Halim, beldeleri ziyaret etti

Kütahya’nın Simav ilçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim, 7 beldenin yeni seçilen Belediye Başkanlarını ziyareti kapsamında, Akdağ Belediye Başkanı Yakup Oran’a ve Güney Belde Başkanı Ahmet Çavdar’ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Kütahya’nın Simav ilçe Kaymakamı Türker Çağatay Halim, 7 beldenin yeni seçilen Belediye Başkanlarını ziyareti kapsamında, Akdağ Belediye Başkanı Yakup Oran’a ve Güney Belde Başkanı Ahmet Çavdar’ı makamında ziyaret ederek, başarılar diledi. Kaymakam Halim’in Belde ziyaretlerine Jandarma Binbaşı Mustafa Matar da katıldı.
Kaymakam Halim, “31 Mart 2019 tarihinde ilçe merkezi, belde ve köylerimizde yapılan Mahalli İdareler seçimleri, Simav İlçe Seçim Kurulu Başkanlığının başarılı çalışmalarıyla sükunet içinde gerçekleşmiştir. Jandarma ve polis teşkilatımızın organize çalışmalarıyla kontrollü olarak yapılan seçimlerde, seçmenleri tarafından görev verilen Belediye Başkanlarımıza başarılar diliyorum. İşbirliği içinde yapılacak tüm çalışmalardan olumlu sonuçlar alınacağına inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz