Kaymakam Karahan'a Miniklerden Ziyaret

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki Arif Cebeci İlköğretim Okulu öğrencileri Kaymakam Erkan Karahan’ı makamında ziyaret etti.Milli Eğitim...

Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki Arif Cebeci İlköğretim Okulu öğrencileri Kaymakam Erkan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, Arif Cebeci İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Acar, 1’inci sınıf öğretmeni Nilgün Çelik, anasınıfı öğretmeni Suzan Erdemli Kolgitti ile okulun 1’inci sınıf öğrencileri Mustafa Kaptan, İrem İlksu Çetinkaya, Cemile Gözde Özalp, Kaymakam Erkan Karahan’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile ilgili kısa bir açıklama yapan Korkuteli İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, bu yıl yeni faaliyete geçirilen 4+4+4 sisteminin ilçemizde sorunsuz bir şekilde başladığını belirterek, “İlçe genelinde bütün okullarımız yeni sisteme başarılı bir şekilde geçiş yaptı. Bazı okullarımızda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Ancak genel anlamda Korkuteli'de 2012 - 2013 eğitim öğretim yılı problemsiz bir şekilde başlamıştır. Şu an itibari ile ciddi bir problem bulunmamaktadır. İlçede eğitimim çıtasını yükseltmek için çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İlçeye yaklaşık 50 yeni öğretmen atamasının yapıldığını ve öğretmen açığı kalmadığını ifade eden Kaymakam Karahan, “Binalarımızla ilgili problemler de olabildiğince giderilmeye çalışılmıştır. Sadece bir okulumuzda sıkıntı yaşanmaktadır, onunla ilgili çalışmalarımız da devam etmektedir. Bu arada yeni sisteme göre okula başlayan öğrencilerimizle ilgili en doğru kararı eğitimcilerimiz verecektir. Velilerimizin bu konuda eğitimcilerimize güven duymaları gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: