Kaymakam Kürklü: Halkın sorunu bizim sorunumuzdur

Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, halkın sorununu kendi sorunları olarak gördüklerini söyledi. Kürklü, vatandaşın sorunlarını...

Ankara Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, halkın sorununu kendi sorunları olarak gördüklerini söyledi. Kürklü, vatandaşın sorunlarını çözmek için haftada bir halk günü yapacaklarını belirtti.

Hasan Kürklü, Kaymakamlık tarafından düzenlenen halk gününde vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini yükseltmek ve onlarla birebir aracısız iletişim kurarak sorunları hızlı bir şekilde çözmek amacıyla halk günü yaptıklarını belirtti. Köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşların katıldığı halk gününde İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer, Sağlık Gurup Başkanı Dr. Ümit Düğer ve daire müdürleri de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Vatandaşları tek tek dinleyen Kürklü, halk gününün bundan böyle sürekli yapılacağını ve sorunlarını yerinde çözerek vatandaşlara yardımcı olacaklarını söyledi. Kürklü, "Halkın sorunu bizim sorunumuzdur. Bu sorunları çözmekte için bundan böyle vatandaş ve sorunu muhatabı olan kişilerle birlikte halk gününü sürekli hale getireceğiz." dedi.

Halk gününe gelen vatandaşlar da yapılan uygulamayı beğendiklerini ve sorunlarını birinci ağızdan iletme fırsatı bulduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: