Kaymakam Kurtyemez'den askerlere başarı belgesi

Ağlasun Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, dağda mahsur kalan avukatın kurtarılmasını sağlayan ve sahte para ile hayvan dolandırıcılığı olaylarını aydınlatan İl Jandarma

Ağlasun Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, dağda mahsur kalan avukatın kurtarılmasını sağlayan ve sahte para ile hayvan dolandırıcılığı olaylarını aydınlatan İl Jandarma Komutanlığı'ndaki görevli askerlere başarı belgesi verdi.

Kaymakam Kurtyemez, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Isparta Barosu avukatlarından Bartu Sayın'ın geçen ay dağda tipiye yakalanarak mahsur kaldığını ve İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerlerin Sayın'ı ölmekten kurtardığını belirtti.

Ayrıca geçen ay içinde ilçede sahte para ve hayvan dolandırıcılığı olaylarının yaşandığını anlatan Kurtyemez, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başarılı operasyonlarıyla olayları aydınlattıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Kurtyemez, başarılı çalışmalarından dolayı Jandarma Üstçavuş Soner Akkoç, Uzman Jandarma Çavuş Mustafa Tosun, Abdüllatif Bilir, Cumali Yalçın ve Adem Türken'e başarı belgesi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: