Kaymakam Narinoğlu, Engelli Aracını Teslim Etti

Ortopedik engelli vatandaş için alınan motorlu engelli aracı İlkadım İlçesi Kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından teslim edildi.

Ortopedik engelli vatandaş için alınan motorlu engelli aracı İlkadım İlçesi Kaymakamı Ahmet Narinoğlu tarafından teslim edildi. İlkadım İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından alınan motorlu engelli aracı Narinoğlu ve Vakıf Mütevelli Heyet üyelerinin katıldığı törenle ortopedik engelli Turan Kılıç'a teslim edildi. Narinoğlu, burada yaptığı konuşmada, araçların alımında katkısı olan vakıf mütevelli heyetine teşekkür etti. Engelli bir vatandaşın mağduriyetinin giderilmiş olmasının çok güzel bir duygu olduğunu vurgulayan Narinoğlu, "Turan Kılınç bu araçla annesine de hizmet edecek. Bu asil davranışından dolayı ayrıca kutluyorum. Sağlam olup anne babasına bakmayanlara da örnek olmasını dilerim. Engelli aracın Turan Kılınç'a yaşamında bir renk katması temennisinde bulunuyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: