Kaymakam Okay ve İlçe Emniyet Amiri Yılmaz,Suriyeli çocuğa altın taktı

Nurdağı İlçesi Kaymakamı Abdulkadir Okay ile İlçe Emniyet Amiri Ceyhun Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Suriye'deki iç karışıklıklar nedeniyle Nurdağı spor salonuna

Nurdağı İlçesi Kaymakamı Abdulkadir Okay ile İlçe Emniyet Amiri Ceyhun Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Suriye'deki iç karışıklıklar nedeniyle Nurdağı spor salonuna yerleştirilen Theni Becikum'un (25) hastanede dünyaya getirdiği erkek çocuğu ziyaret ederek altın taktı.

Türkiye'de bir erkek bebek dünyaya getiren Becikum, yaptığı açıklamada, bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu belirterek, ismini ilçe Kaymakamı Abdulkadir Okay ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isimlerinin karşımı olarak Abdulkadir Erdoğan koyduklarını ifade ederek, Türkiye'de kaldıkları sürece kendilerinden ilgi ve alakasını esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Okay ise bebeğe Başbakan Erdoğan ve kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Umarım bir gün ülkelerindeki iç karışıklık sona erer ve ülkelerinde huzur ile yaşarlar"dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz