Kaymakam, okuma yazma öğrenenleri porselen yemek takımıyla ödüllendirdi

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyası çerçevesinde okuma-yazmayı...

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyası çerçevesinde okuma-yazmayı öğrenen kursiyerlere belgeleri törenle verildi. Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, kursu başarıyla bitiren kursiyerleri porselen yemek takımı ile ödüllendirdi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde 2008 yılında başlatılan 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyası çerçevesinde Hacılar Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce başlatılan okuma-yazma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi. Şaşoğlu İlköğretim Okulu konferans alonunda gerçekleştirilen törene Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Köse, Hacılar Belediye Başkan Vekili Mustafa Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Bekar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şener Serim, Hacılar Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Hes Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Gürdoğan, daire amirleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Reklam
Reklam

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Hacılar Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Altınoluk, okuma-yazma kampanyası hakkında bilgiler verdi. Feyyaz Mercan İlköğretim Okulu öğretmeni Fatih Sarıkaya ve öğrenciler tarafından müzik dinletisi sunuldu. Daha sonra okuma-yazma öğrenen kursiyerler duygu ve düşüncelerini aktardı. Kursiyerlerden Meliha Bilgin hayatı boyunca hep İstiklal Marşı’nı okumak istediğini belirterek, İstiklal Marşı’nın ilk dörtlüğünü okudu.

Programda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Bekar da çok güzel bir iş yapıldığını ve sonuçlandığını belirterek, “Hacıları bu vesile ile tebrik etmemek mümkün değil. Hakikaten Hacılar bu işte zirve yapmış bir ilçemiz. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya da eğitimde Hacılar olarak iyi bir seviyede olduklarını belirtti. Konuşmaların ardından 'Ana-Kız Okuldayız' kampanyası okuma-yazma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi. Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya okuma-yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Güral Porselen’den 24 parça yemek takımı hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: