Kaymakam Okur, Köy Muhtarlarından Proje İstedi

Nazilli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan meclis toplantısı yapıldı. Olağan toplantıda 4 madde görüşülürken,...

Nazilli Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan meclis toplantısı yapıldı. Olağan toplantıda 4 madde görüşülürken, gündemin 4. maddesine birlik encümen üye seçimi de yapıldı.

Nazilli Kaymakamlığı toplantı salonunda İlçe Kaymakamı ve Birlik Başkanı Mehmet Okur’un başkanlığında yapılan toplantıya 5 il genel meclis üyesi, 60 köy muhtarı ve resmi daire müdürleri katıldı. Toplantıda gündemin birinci maddesinde 2013 yılı mali hazırlık gelir ve gider bütçeleri görüşülerek kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise TCDD’ye ait Hangar binalarının Restorasyon çalışmalarına başlanması kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesine ise birliğe ait hafriyat toprağı katı atık depolama tesisi kurulması çalışmalarına başlanması kabul edildi. Olağan Meclis toplantısının 4. ve son maddesinde ise birlik encümen üye seçimleri yapıldı. Kapalı olarak yapılan seçimlerde 60 köy muhtarı önümüzdeki dönem hizmet edecek olan birlik encümen üyelerini belirlediler. Kapalı oy ile yapılan seçimler sonucunda seçime katılan İl genel meclis üyelerinden AK Partili Ahmet Eker 40 oy ve AK Partili Kadir Mutlu’da 32 oy alarak seçilirken CHP’li Necmettin Ünüvar ise 30 oy alarak encümene seçilemedi. Köy Muhtarlarından Süleyman Özpınar 32 oy ve Bilal Küçükdeğirmenci’de 31 oy olarak encümen üyeliklerine seçildi.

Reklam
Reklam

PROJE GETİREN KÖYLERE HİZMET GİDİYOR

Birlik olarak geçtiğimiz yıl çok iyi bir dönem geçirdiklerini hatırlatan Nazilli Kaymakamı ve Birlik Başkanı Mehmet Okur; “Bizlere projelerini ulaştıran tüm köylerimize hizmet ürettik. Bu yeni dönemde de hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Hizmet götürülmeyen köyümüz kalmayacak” dedi.

AK Parti’de il genel Meclis üyeliğinin yanı sıra 7 yıldan buyana Birlik Encümen üyeliğini yaptığını hatırlatan Ahmet Eker ise; “Bu sonuçtan dolayı çok sevinçliyim. Bu yapılan seçimlerde de köy muhtarlarımız Ahmet Eker’siz olmaz dediler. Ben hem il genel meclis üyesi olarak hem de encümen üyesi olarak köylerimize hizmet götürebilmek için çaba harcıyorum. Tüm köylerimizin sorunlarını biliyorum. Beni seçen arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: