Kaymakam Öpülesi Elleri Ziyaret Etti

Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV) yürütülen ‘Öpülesi Eller, Gülen Yüzler’ projesi kapsamında...

Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca (SYDV) yürütülen ‘Öpülesi Eller, Gülen Yüzler’ projesi kapsamında yardım edilen yaşlılar Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız tarafından ziyaret edildi.

‘Öpülesi Eller, Gülen Yüzler’ projesi ile yaşlılara bakım ağı kuran Çarşamba Kaymakamlığı, özellikle bakıma muhtaç yaşlıların evlerine giderek ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda yaşların evlerine giderek her türlü bakım ihtiyaçlarını karşılayan görevliler, kuaför ihtiyacından, temizlik ihtiyacına varana kadar yaşlılara hizmet ediyorlar.

Reklam
Reklam

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız proje kapsamında evlerine kadar bakıma gidilen yaşlıları ziyaret ederek farklı ihtiyaçları olup olmadığı konusunda bilgiler aldı. Yapılan ziyaretler kapsamında Hanife Çevik(77), Fatma Korkmaz(60), Celal Yapakçı(94) ve Saliha Ayan’ın(55) evlerine ziyaretlerde bulunan Kaymakam Yıldız, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada, “Öpülesi Eller, Gülen Yüzler projesi kapsamında 40 yaşlı vatandaşımıza hizmet götürüyoruz. Bu konuda arkadaşlarımız ellerinden geleni yapıyorlar. Amacımız bu rakamı önümüzdeki dönemlerde 100’e 150’ye çıkarmak. Yaşlılarımızın temizlik ihtiyaçlarından bakımlarına kadar her şeyleri ile ilgileniyoruz. Elden teslimi yapılacak şekilde de yaşlılarımıza 120 lira ödemeye başlayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: