Kaymakam Özarslan’dan Siyasi Partilere İadeyi Ziyaret

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, yeni göreve başladığında ziyaretine gelen, Adalet ve Kalkınma...

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, yeni göreve başladığında ziyaretine gelen, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Cumhuriyetçi Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulundu.

Yenişehir Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaymakam Özarslan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Eroğlu, CHP İlçe Başkanı Rıza Turan ve MHP İlçe Başkanı Alihan Küçük ve parti yönetim üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Özarslan, “Siyasi partisi olmayan demokrasi olmaz. Anayasamızda siyasi partiler, demokratik siyasi hayatın vazgeçilmez unsurları olarak tanımlanmıştır. Göreve başladığımda hayırlı olsun ziyaretine gelenlere, iadeyi ziyarette bulunuyorum. Bu ziyaretler yalnızca protokol ziyaretleri olmaktan çok, Yenişehirli vatandaşlarımızın mutluluğu için bilgi ve görüş alma kanallarının açık olmasını sağlıyor. Bu gibi ziyaretlerin böyle de bir faydası var. Birlik ve beraberlik ruhuyla çalışıldığı zaman çözemeyeceğimiz sorun kalmayacaktır. Kaymakamlık olarak, bütün siyasi partilere kapımız açıktır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: