Kaymakam Özdemir, Futbolcuları Ödüllendirdi

Karabük’ün Eflani ilçesi Kaymakamı Tolga Özdemir, şampiyonada ikinci olan Şehit Ali Şen Korkut Orta Okulu...

Karabük’ün Eflani ilçesi Kaymakamı Tolga Özdemir, şampiyonada ikinci olan Şehit Ali Şen Korkut Orta Okulu ve İmam Hatip Okulu futbol takımını kutladı ve ödüllendirdi.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası İl Futbol Şampiyonası'nda puan averajıyla birinciliği kaçıran Şehit Ali Şen Korkut Orta Okulu ve İmam Hatip Okulu öğrencileri, ilçe Kaymakamı Tolga Özdemir tarafından ödüllendirildi.

Şampiyonada büyük başarı elde eden futbol takımı oyuncuları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Beşir, Okul Müdürü Şaban Köse ve İmam-Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı aynı zamanda takımı çalıştıran Levent Yıldırım'ı makamında kabul etti. Kaymakam Özdemir, Futbol takımını çalıştıran ve yetiştiren yönetici ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti. Daha sonra hediyelerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz