Kaymakam Özderin: Gazilerimize Her Zaman Sahip Çıkacağız

Kırklareli'nin Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin, Topçular Köyünde ikamet eden Kıbrıs gazisi Zeynel Abidin Çakar’ı ziyaret...

Kırklareli'nin Kofçaz Kaymakamı Enver Özderin, Topçular Köyünde ikamet eden Kıbrıs gazisi Zeynel Abidin Çakar’ı ziyaret etti.

Kaymakam Enver Özderin, “Devletimiz ve milletimiz gazilerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.

Gazilerin kutsal bir emanet olduğuna dikkat çeken Kaymakam Özderi, “Topçular Köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Zeynel Abidin Çakar’ı ziyaret ettik. Ziyaretlerde ailelerin sorunlarını dinleyerek bir talepleri veya ihtiyaçları olup olmadığını sorarak elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Devletimizin sahip olduğu maddi ve manevi imkânlarla bu ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Zeynel Abidin Çakar ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün Kaymakamımız ve beraberindeki heyet evime kadar gelip beni ziyaret etti. Halimi hatırımı ihtiyacımı sordular. Beni yalnız bırakmadılar. Bu ziyaret benim ve ailem için büyük bir onurdur, sağ olsunlar" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Kaymakam Özderin ve beraberindekiler köy kahvehanesinde vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: